Overslaan en naar de inhoud gaan
Art
Van Manen kantoor

Werkwijze

Vanaf het moment dat u bij Van Manen Draaikransen uw aanvraag per mail, fax of telefoon indient kunt u verwachten dat we ons uiterste best zullen doen om u te helpen met uw draaikrans. We zullen u helpen uw draaikrans te identificeren en inspecteren. Zodra er een oplossing gevonden is zullen we u een voorstel doen.

Wanneer u een nieuwe draaikrans heeft besteld zal deze afhankelijk van de beschikbaarheid aan u geleverd kunnen worden of u kunt deze laten afhalen bij ons. Als uw krans bij ons ter inspectie en revisie wordt aangeboden zullen we spoedig met de inspectie beginnen. Zodra duidelijk wordt in welke staat de draaikrans is, kunnen we u vertellen of de draaikrans gereviseerd kan worden.

Als we het revisieproces doorlopen zullen de geharde lagerbanen bewerkt worden. Hierdoor kunnen nieuwe rollichamen, afdichtingen en een kleinere speling er voor zorgen dat de draaikrans weer lange tijd kan meegaan. Indien de draaikrans niet geschikt blijkt voor revisie, kan er nog altijd een kans op een noodreparatie bestaan. Net als de mogelijkheden van reproductie.

Vraag hiernaar indien dit gewenst is. Als u draaikrans door ons gereviseerd is kan deze nog lange tijd zeer goed gebruikt worden. Heeft u daarna nog vragen, voor of tijdens het monteren van uw nieuwe of gereviseerde draaikrans, dan zullen we die graag voor u beantwoorden.

 

Hoe gaat het tussen aanmelden, uitvoeren en opleveren

Zodra u bij ons meldt dat u een krans gaat aanbieden voor revisie zullen we een werkplaatsopdracht aanmaken in ons systeem. Vanaf dat moment houdt de chef werkplaats in de planning rekening met de werkzaamheden die aan uw draaikrans verricht zullen worden.

Zodra de draaikrans bij ons aankomt zullen we beginnen met de inspectie zoals beschreven staat in “revisie van draaikransen”. Na de inspectie zal de revisie volgens worden uitgevoerd, of zal er naar uw worden gecommuniceerd over de staat van de draaikrans

Als het proces is afgerond zal het inspectie- en revisierapport worden opgesteld en zullen we de draaikrans gereed maken voor transport. Uw draaikrans zal nu weer ingebouwd kunnen worden en zijn werk weer kunnen uitvoeren zoals u dat gewend was.