Kermis/pretparken

Kermis / pretparken

Veel exploitanten en producenten van kermisattracties en pretparken hebben we op weg kunnen helpen. Van Manen ondersteunt en adviseert in de ontwerpfase of bv. als er problemen optreden.
Het gaat bij kermisattracties en pretparkattracties om draaikransen van alle formaten: van zowel kleinere draaimolens tot aan de draaikransen van grotere attracties zoals Breakdance, Octopus, Move-it, etc.
We leveren u draaikransen van alle fabrikanten en voeren daarvan de revisie voor u uit. Wat daarbij belangrijk is, is dat de krans voldoet aan de normen en toleranties die voor de attracties gelden. Dit bepaalt mede de technieken en materialen die we moeten toepassen.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze draaikransen, de service die we bieden bij het reviseren, en voor informatie over diverse producten, artikelen en onderdelen, kunt u ons bellen op u tel. +31 481 374784 of vul ons contactformulier in. We antwoorden u dan zo spoedig mogelijk.

CONTACT

Bel gerust +31 481 374784

of mail naar info@vmanen.com

Van Manen Draaikransen is sinds 1977 gespecialiseerd in draaikransen en draaikransrevisie. Wij kunnen u van dienst zijn met elk gewenst type en fabricaat draaikrans.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam