Overslaan en naar de inhoud gaan
Art
Van Manen kantoor

35 jaar ervaring

In 1977 begonnen de gebroeders Van Manen een landbouwmechanisatie bedrijf. Ze gingen zich al snel bezig houden met het reviseren van draaikransen, waar een grote behoefte aan bleek te bestaan. Vanuit de achtergrond van het boerenbedrijf ontwikkelden ze hun methode om versleten draaikransen te reviseren steeds verder..

 

Gereviseerde draaikransen: kwaliteit

In het begin waren vooral de fabrikanten van draaikransen nogal sceptisch over de kwaliteit. Nadat ze merkten dat gereviseerde draaikransen zeker zo lang mee gaan als nieuwe, moesten ook zij hun mening herzien. Revisie is een zeer goed alternatief voor aanschaf van een een nieuwe draaikrans.

 

Dé draaikrans-specialist

Inmiddels is Van Manen draaikransen uitgegroeid tot dé draaikrans-specialist van Nederland en ver daar buiten. Rond 1988 houdt Van Manen zich uitsluitend nog met draaikransen bezig. Het bedrijf groeit nog steeds: er is een stijgende behoefte aan oplossingen voor de diverse problemen met draaikransen. De klantenkring spreidt zich inmiddels zelfs wereldwijd uit. Wie weet kan Van Manen Draaikransen ook voor u iets betekenen!

 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze draaikransen, de service die we bieden bij het reviseren, en voor informatie over diverse producten, artikelen en onderdelen, kunt u ons bellen op u tel. +31 481 374784 of vul ons contactformulier in. We antwoorden u dan zo spoedig mogelijk.